Rotary Ommen-Dedemsvaart
Verbinden, delen en doen!

GOEDE DOELEN 2023-2024

Rotary voorjaars toertocht (gewijzigde start bij De Driesprong in Lemele)
Op zondag 2 juni organiseren wij weer een mooie toertocht door Overijssel. De opbrengst van deze toertocht is ten bate van ons Rotary project “Er op uit”. Doel van dit project is om bewoners uit onze regio die het minder goed hebben, de gelegenheid te geven om er een weekeindje tussenuit te kunnen gaan. 

Start locatie van de tocht is het De Driesprong, Hellendoornseweg 1 in Lemele.
Zie voor meer info over deze tocht de flyers op deze pagina, een flyer voor deelnemers en één voor
sponsoren.
Inschrijven, sponsor zijn of meer info willen? Dat kan via: toertocht@rotaryommendedemsvaart.nl


Onze Rotaryclub Ommen Dedemsvaart besteedt jaarlijks extra aandacht aan mensen die het minder goed hebben in onze regio. Hiervoor hebben wij een initiatief opgezet waarbij wij zoveel mogelijk mensen de gelegenheid willen geven om 'Er-op-uit' te gaan. U kunt ook  mensen aanmelden van wie u denkt dat zij in aanmerking komen voor dit initiatief. (Zie flyers hieronder)


 Om het "Er-op-uit" project te financieren zetten wij diverse acties op. Ten eerste hielden wij  een toertocht op 2 oktober 2022 waarbij wij ruim € 4.500,- hebben opgehaald voor onze goede doelen. Wij kunnen echter veel meer mensen helpen die het nodig hebben met behulp van extra financiële steun. Daarvoor kunt u een gift overmaken maar u kunt ook helpen door onze zijn te kopen, die is gedurende het hele jaar beschikbaar in doosjes van 6 flessen per soort. Ook organiseren wij in voorjaar 2024 weer een toertocht voor dit project. (zie flyer hieronder door erop te klikken)


Uitnodiging Deelname Toertocht '24_page-0001
Uitnodiging Deelname Toertocht '24_page-0001
Wijnaktie 2022-2023
Wijnaktie 2022-2023
Er-op-uit
Er-op-uit
Sponsorflyer Toertocht 'Er op uit' 2024_page-0001
Sponsorflyer Toertocht 'Er op uit' 2024_page-0001


Klik hier wanneer u onderdeel bent van een welzijnsorganisatie voor meer informatie